Lariam-ofre i Danmark

Forsiden

Retssag mod Roche

Lariam

Foreningen

Dansk presse

Dansk presse 2
under opbygning

Udenlandsk presse

UPI om lariam og selvmord

Medlemmerne fortæller
om bivirkninger

Links til søsterorganisationer

Vores MYG

Jura (kun for medlemmer)

ENGLISH
coming soon

 

 

 

 

 

Lariam er et anti-malaria middel, som man kan blive meget syg af at bruge

Patientforeningen er stiftet 21.03.99

 

Foreningen er stiftet af en lille gruppe mennesker, ni personer i alt, dels nogle, der selv var/er lariam-ofre, dels et ægtepar, hvis søn døde efter lariam behandling mod malaria på et dansk hospital (se Dansk presse) og dels af sekretariatets daglige leder, som ikke har taget lariam, og som derfor blev valgt til jobbet.

Formand for foreningen er skuespiller Lykke Nielsen, som er blevet fejl-behandlet og overdoseret med lariam på Marselisborg Hospital i Århus.
Lykke havde netop været i Afrika, hvor hun havde fået lariam som forebyggelse. Derfor måtte hun ikke få lariam igen til behandling imod en evt. malaria, som i øvrigt viste sig ikke at være malaria.
Vi er ca. 100 medlemmer i Danmark og Sverige.Størsteparten er lariam ofre, mens resten er støttemedlemmer - typisk familie til lariam ofrene. Vi udsender nyhedsbreve efter behov, og når der er nyt at fortælle til alle medlemmerne. Vi har kontakt til vore søster-organisationer i England, Irland, USA, Canada, Schweiz, Australien og New Zealand, og en række privatpersoner i bl.a. Tyskland gør et stort arbejde for at hjælpe os med nyt fra deres lande.